Actueel

Online training ‘Werken met het familiegroepsplan’

18 maart 2022 Agenda

Er zijn weer trainingen gepland op open inschrijving. In 2022 wordt de online training 'Werken met het familiegroepsplan' drie keer georganiseerd: in juni, september en november.

Lees verder

Training ‘Het faciliteren en organiseren van familiegroepsbijeenkomsten’

18 maart 2022 Agenda

Er zijn weer trainingen gepland op open inschrijving. Op vrijdag 17 en 24 juni vindt de tweedaagse training ‘Het faciliteren en organiseren van familiegroepsbijeenkomsten’ plaats in Amersfoort.

Lees verder

Nieuwe training voor Eigen Kracht-coördinator

4 februari 2022 Agenda

Past de rol van Eigen Kracht-coördinator ook bij u? Er komt weer een driedaagse starttraining aan op 25, 26 maart en 8 april 2022. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Mensen die een Eigen Kracht-conferentie aanvragen kunnen een voorkeur aangeven voor een Eigen Kracht-coördinator, dat gaat bijvoorbeeld over taal, leeftijd, achtergrond.

Lees verder

Training ‘Werken met het familiegroepsplan’

19 november 2021 Agenda

Begin 2022 zijn er weer trainingen op open inschrijving gepland rondom het familiegroepsplan. De online trainingen worden via ZOOM aangeboden en zijn net als de fysieke trainingen een combinatie van theorie en onderling oefenen en uitwisselen.

Lees verder

Caring Community Festival: plan van aanpak in de Wvggz

16 maart 2021 Agenda

Van 24 t/m 26 maart vindt het online Caring Community Festival (ZOOM) plaats. Samen met MIND geeft de Eigen Kracht Centrale tijdens het festival een workshop over het plan van aanpak in de Wet verplichte ggz.

Lees verder

Trainingen familiegroepsplan op open inschrijving

18 december 2020 Agenda

Begin 2021 zijn er weer trainingen op open inschrijving gepland rondom het familiegroepsplan. De online trainingen worden via ZOOM aangeboden en zijn ook digitaal een combinatie van theorie en onderling oefenen en uitwisselen.

Lees verder

Webinar ‘De herstelgerichte school’

25 juni 2020 Agenda

Webinar 'De herstelgericht school' op donderdag 9 juli 2020.

Lees verder

Training Werken met familiegroepsplan op 4 maart

6 februari 2019 Agenda

Op maandag 4 maart (Werken met het familiegroepsplan) staat een training gepland. Voor iedereen die meer wil leren over (werken met) het familiegroepsplan. De training levert 6 SKJ-punten op.

Lees verder

Trainingen op open inschrijving

21 november 2018 Agenda

Op 3 december (Het familiegroepsplan in de Jeugdwet) en 10 december staan weer trainingen op open inschrijving gepland. Voor iedereen die meer wil leren over (werken met) het familiegroepsplan en voor wie voor het einde van het jaar nog wat SKJ-punten wil verzamelen. 

Lees verder

Event van Kramp naar Kracht! op 10 juni 2016

18 mei 2016 Agenda

Het project Vitale Lokale Samenlevingen is op zoek gegaan naar mensen die buiten de gebaande paden grote sociale problemen oplossen, mensen die de krachten in wijken weten aan te boren. Van Kramp naar Kracht biedt een platform en ontmoetingsplaats om uit te wisselen en van elkaar te leren.

Lees verder