Online symposium ’20 jaar bruggen bouwen’

U bent van harte welkom om online ons symposium 20 jaar bruggen bouwen bij te wonen op 6 oktober aanstaande. Een symposium waarbij we vieren wat er is én vooruit kijken. 

Het symposium heeft een afwisselend programma onder leiding van Carrie Jansen, bekend van onder meer haar columns in Spijkers met koppen en het AD, maar zij was ook jarenlang werkzaam als sociaal advocaat in Rotterdam.

Tijdens de middag geven we betrokkenen zelf het podium voor hun ervaringen met de bruggen die wij bouwen tussen families en beroepskrachten, binnen families, tussen daders en slachtoffers en in buurten. We laten zien wat we in twintig jaar geleerd hebben over wat er mogelijk is als mensen de kans hebben om zelf plannen te maken. Aan de hand van thema’s als jeugdbescherming, geestelijke gezondheidszorg, wetgeving, echtscheidingen, ouderen en buurten delen betrokkenen hun verhalen. Naast een inhoudelijk programma is er muziek, een live tekenaar en video’s. 

U kunt zich inschrijven via onderstaande link. Dit kan uiterlijk tot en met 3 oktober. Enkele dagen voor het symposium ontvangt u een link om de middag online bij te wonen.

Klik hier om u aan te melden