Trainingen

Vergroot de impact van uw werk met samenkracht! 

Wilt u als beroepskracht uw vaardigheden ontwikkelen om het netwerk van een cliënt meer te betrekken en te versterken om zo oplossingen duurzamer te maken? De trainers van Eigen Kracht Centrale helpen u verder!  

Alle trainingen zijn gericht op het herstellen en versterken van verbindingen, vooral in situaties waar een cliënt aangeeft geen netwerk te hebben, het netwerk niet wil belasten of problemen niet wil delen met het netwerk. Deelnemers ontvangen waardevolle kennis en oefenen vaardigheden die nodig zijn om succesvol en duurzaam relaties te versterken. Ontdek hoe u het netwerk van uw cliënten kunt betrekken en versterken en ervaar de voordelen die deze werkwijze met zich meebrengt.

 

Speerpunten in de trainingen: 

  • Effectief netwerken versterken: praktische tips en strategieën om de kring rondom een client te betrekken. Leer authentiek en doelgericht contacten te leggen.
  • Verhoog uw professionele invloed: door het netwerk te versterken, wordt de kans op duurzame uitkomsten groter. Een professional sluit tijdelijk aan bij iemand, het netwerk blijft betrokken. 
  • Ontwikkel vertrouwen: de trainingen richten zich op het leggen van verbindingen, waarbij vertrouwen in de client en diens hulpbronnen vertrouwen genereert. 
  • Praktijkgericht leren: de trainingen zijn interactief en praktijkgericht. U krijgt de kans om de nieuwe vaardigheden direct toe te passen. Zo kunt u het geleerde meteen integreren in uw dagelijkse werkzaamheden. 
  • Ervaren trainers: de trainers zijn experts op het gebied van kringen vergroten en hebben jarenlange ervaring in diverse sectoren. Ze bieden persoonlijke begeleiding en waardevolle inzichten om uw leerervaring te optimaliseren. 

Stichting Eigen Kracht Centrale staat bekend om hoogwaardige en praktische trainingen die deelnemers direct op weg helpen. Schrijf u vandaag nog in en ontdek hoe u de samenredzaamheid van cliënten kunt versterken. 

 

Hulpverlener sociaal wijkteam: “Ik werkte al systeemgericht en toen heb ik een training bij jullie gedaan, waar ik bevestigd werd in mijn idee van het belang van netwerk. Ik leerde nog meer om verbindingen te leggen en op een andere manier door te vragen. Dan kun je ook echt de regie bij die kring laten, dat werkt heel prettig.”