Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van de Eigen Kracht Centrale bestaat uit:

Marianne Potting
Werkzaam als zelfstanding adviseur en onderzoeker in het sociaal domein. Lid RvT van een woonzorgcentrum in Maastricht en lid van de Raad van Commissarissen Heemwonen (Kerkrade en Landgraaf).

Angela Bransen, voorzitter
Werkzaam als afdelingsdirecteur Jeugd bij Actiz, de branchevereniging van bijna 400 organisaties op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Daarnaast is Angela lid van de adviesraad van het Bestuurderscentrum, een netwerkorganisatie voor bestuurders en toezichthouders in de semi-publieke sector. Tevens lid Commissie van Advies Austerlitz Zorgt, RvC OCA en bestuurslid Nederland Zorgt Voor Elkaar.

Godelieve Meeuwissen
Ondernemer, expert in goed werkgeverschap, coach voor directies en auteur van de boeken ‘Inspirerend leiderschap’ en ‘Zin houden in je werk’. Tevens bevlogen spreker en blogger. Lid RvT Stichting Liefde voor Talent.

Gerrit Eikenaar, penningmeester
Werkzaam als directeur-grootaandeelhouder bij DGA Eikenaar advies & dienstverlening B.V. en bij Medrecall B.V.. Als toezichthouder lid van de RvT Stichting Veilig Thuis IJsselland, lid van de RvC Samenwerking Glasverzekering N.V. en penningmeester bij Stichting Theater de Makkers.